“Een georganiseerd man is er twee waard” zou ook de titel van dit artikel kunnen zijn, hadden we zin om wat clichés te gebruiken. Gelukkig zijn we vrij no-nonsense, want agendaplanning is serious business. Genoeg gelachen: Teamleader Focus heeft drie koppelingen om je bestaande agenda te linken aan de Teamleader Focus-agenda. Zo blijf je altijd op de hoogte van je afspraken en vergeet je nooit meer een afspraak.

Even wat algemene info die geldt voor elk van deze koppelingen:

• Deze drie diensten zorgen ervoor dat je agenda steeds in twee richtingen synchroniseert. Hiermee bedoelen we dat zowel afspraken van je persoonlijke agenda als die van de Teamleader Focus agenda uitgewisseld worden.
  • Uiteraard respecteren we je privacy, vandaar dat persoonlijke afspraken als een grijs blok worden weergegeven in je Teamleader Focus agenda. Enkel jij kan de inhoud ervan zien. Wil je die toch zichtbaar maken voor medewerkers, dan kan je er op klikken met je rechtermuisknop en kiezen om de afspraak om te zetten naar een zichtbare taak of afspraak:
  • Wij raden aan om Teamleader Focus als je centrale agenda te gebruiken: zo worden al je werkafspraken ook naar je persoonlijke kalender gepusht en blijf je optimaal op de hoogte van je dagelijkse planning.

Dit zijn de mogelijke integraties:

1. Google Agenda
2. Microsoft Exchange/Office 365 Calendar
3. iCloud

Deactiveren

Wens je toch een gemaakte koppeling niet meer te gebruiken, omdat je bijvoorbeeld overschakelt van iCloud naar Google Apps, dan kan je dit steeds deactiveren. Om dit te doen, ga je in de rechterbovenhoek naar je profielfoto > Integraties/Marketplace en klik je op Instellingen naast de actieve koppeling. Onderaan links kan je vervolgens op Integratie verwijderen klikken zodat er vanaf nu geen afspraken meer gesynchroniseerd.

Beperkte agendatoegang

Er is ook de mogelijkheid om de toegang van een gebruiker tot bepaalde agenda's te beperken. Lees er hier alles over.

Opmerking

Je kan ook de Lead capture-Booster activeren in je Teamleader Focus-account, waarmee je je workflow kan automatiseren. Hiermee kan je ook je agenda integreren en klanten rechtstreeks afspraken in je agenda laten plannen. Lees er hier alles over.