Maak je geen zorgen meer over achterstallige facturen. Wanneer je een creditcard toevoegt, wordt het bedrag automatisch in rekening gebracht op de creditcard of debetkaart wanneer je licentie wordt hernieuwd. Maar wat als mijn kaartgegevens veranderen, of als de vervaldatum van mijn kaart overschreden is?

Let wel: enkel admingebruikers kunnen kaartgegevens aanpassen.

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van je Teamleader Focus-account en selecteer 'Licentie beheren'.

2. Klik vervolgens op de knop 'Betaalmethode veranderen’:

3. Vul je gegevens in en klik op UpdateDe pagina zal er dan ongeveer zo uitzien:

4. Vanaf nu gaat de betaling automatisch telkens als je licentie wordt hernieuwd. Het facturatieteam zal je een e-mail sturen met de betalingsgegevens en de betaalde factuur in de bijlage.

Heb je vragen of opmerkingen over een ontvangen factuur? Heb je vragen over je factuur? Stuur dan een mailtje naar invoicing.focus@teamleader.eu.