Als je naar de Teamleader Marketplace gaat, vind je meer dan 100 integraties die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf. Dit is hoe je te werk gaat:

1. Ga op zoek naar apps volgens de categorieën die je vindt aan de linkerzijde van de 'Ontdek' pagina.
  2. Klik op het logo om meer te weten over een app.
  3. Past deze app perfect in jouw organisatie? Klik dan op 'Toevoegen' om deze te koppelen met je Teamleader Focus account.
  4. Afhangend van de provider van de integratie kan het zijn dat je enkele gegevens moet invullen op de Marketplace, of dat je wordt doorverwezen naar de website van de provider. Om dit makkelijk te maken voor jou, proberen we dit telkens in zo weinig mogelijk stappen te laten verlopen! Let wel: sommige integraties vereisen een eigen account of een extra set-up om verder te kunnen.
  5. Als de nodige informatie werd voorzien, zal de koppeling automatisch gelegd worden.

Integraties beheren

Je kan natuurlijk ook je huidige integraties beheren. Er zijn 2 manieren om dit te doen, gebaseerd op het type integratie:

Eigen integraties

Op de beheerpagina vind je alle integraties die je gekoppeld hebt. Deze zijn ofwel ontwikkeld door Teamleader Focus of hebben een oAuth integratie met de Marketplace (wat betekent dat deze rechtstreeks via de Marketplace kan geïnstalleerd worden).

Teamleader apps kan je hier ofwel verwijderen, of de instellingen ervan aanpassen. Voor apps door derden die oAuth gebruiken, kan je de nodige toestemmingen terugtrekken, of de integratie helemaal verwijderen.

Apps door derden

Apps door derden die geen oAuth gebruiken kunnen beheerd worden via het portaal van de provider.

Welke rechten heb je nodig om integraties te koppelen?

Bepaalde types integraties vereisen adminrechten om er toegang tot te kunnen verkrijgen. Als je niet over deze beschikt, krijg je de volgende melding.

Dit zijn de type integraties waarvoor adminrechten vereist zijn:

• Boekhouding: Exact Online, Yuki, Octopus, Twinfield.
  • E-mail marketing: Mailchimp en Campaign Monitor
  • Betalingen: Mollie en Stripe
  • VoIP: T

Bij jij verantwoordelijk voor één van deze zaken in je bedrijf maar heb je nog geen adminrechten? Bekijk dit artikel voor meer informatie.