Sommige supportvragen blijven terugkomen. Dan kan het handig zijn om een vast antwoord te hebben op wederkerende vragen, zonder dat je deze telkens opnieuw moet formuleren. Deze kan je in Teamleader Focus als template selecteren bij het opstellen van een antwoord op een ticket.

Generieke antwoorden instellen

1. Navigeer naar Instellingen > Centrale inbox > Generieke antwoorden en klik op het plusje.

2.Geef de template een titel en vul de inhoud in.

3. Klik op 'Opslaan'.

4. De antwoorden die je toevoegt vind je nu terug onder 'Kies een template' wanneer je antwoordt op een ticket.