Vraag jij je af wat de kleuren in je Teamleader Focus-agenda betekenen? Het antwoord is simpel:

• Groen: een taak
  • Blauw: een afspraak
  • Grijs: een persoonlijke afspraak. Je collega's zien dit soort afspraken niet
  • Lichtblauw: een call
  • Oranje: je ziet deze kleur in de teamagenda. Het betekent dat de gebruiker afwezig is door vakantie of ziekte. Als je de dag- of weekplanning van de medewerker bekijkt, wordt de datum in een grijs blokje weergegeven.
  • Andere kleuren: je bedrijf kan zelf kleuren toekennen aan specifieke werktypes. Daarvoor moet je het volgende doen:
  1. Ga naar 'Instellingen' en klik op 'Agenda'
  2. Klik op het '+'-teken naast 'Werktypes'
  3. Geef het nieuwe werktype een naam
  4. Klik op 'Geavanceerde opties' en kies een kleur
  5. Je hoeft je werktype alleen nog maar op te slaan