Onze Marketplace voorziet honderden applicaties om je Teamleader Focus account mee te koppelen. Maar het hoeft hier helemaal niet op te houden! Teamleader Focus laat je toe je eigen integratie op maat te bouwen.

Ben jij die tech wizard met de skills om een integratie op poten te zetten? Begin meteen door naar onze 'Bouwpagina' te gaan op de Marketplace. Hier vind je onze Public API met de juiste documentatie.

De API werd ontwikkeld om read and write toegang te geven tot de basisobjecten in Teamleader Focus. Dit maakt het mogelijk informatie uit Teamleader Focus op te halen en het toe te passen in je eigen software.

Als de integratie voor intern of privé gebruik is, is het voldoende om de basisgegevens in te vullen en op 'aanpassing opslaan' te klikken. Je kan nu aan de slag door verbinding te maken met je oAuth Client ID en secret.

Als je de integratie publiek wilt maken op de Teamleader Focus Marktplace, zorg er dan voor dat je alle vereiste informatie hebt aangevuld voordat je de integratie indient ter revisie.

Als je vragen hebt over onze API, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons supportteam. Let wel, onze support-helden zijn helaas niet in staat om je te helpen bij het schrijven van de code. Indien je vragen hebt over de publicatie van je integratie op onze marktplaats, neem dan contact op met marketplace@teamleader.eu.

Bekijk onze video voor meer informatie: