De centrale inbox is standaard uitgerust met 5 statussen waarin je tickets zich kunnen bevinden. De standaardstatussen zijn:

• 'Open'
  • 'Nieuw'
  • 'Wachten op klant'
  • 'Geëscaleerd naar derden'
  • 'Afgesloten'.

Je kan hier extra statussen aan toevoegen die beter passen bij jullie manier van werken:

1. Ga naar Instellingen > Centrale inbox > 'Custom statussen voor tickets' en klik op het plusje.
  2. Geef je nieuwe status een titel.
  3. Klik op 'Opslaan'.

Custom statussen vind je nu terug in de lijst naast 'Status', bij het bewerken van je ticket. Een ticket bewerken kan je doen door op het potloodje bovenaan te klikken.