Je hebt net een nieuwe document lay-out geüpload voor offertes, facturen of een ander soort document, maar je ziet de nieuwe lay-out niet in je bestaande documenten? In dit artikel leggen we uit waar je moet zoeken.

Als je iets hebt veranderd in je lay-out onder Instellingen > Document layout en je een nieuwe template hebt geüpload, verschijnt er een preview van dat document.

De bestaande documenten behouden echter de vorige lay-out. Als je ze wilt veranderen, moet je de pdf van die documenten opnieuw genereren. Gaat het bijvoorbeeld om een factuur, dan doe je het volgende:

1. Ga naar de betreffende factuur.
  2. Klik op het potlood naast 'Inhoud'.
  3. Klik op Opslaan.

De pdf wordt opnieuw gegenereerd en de veranderingen worden toegepast. Ga op dezelfde manier te werk voor alle andere soorten documenten.