Wanneer je de centrale inbox configureert, dan dien je in je e-mailaccount een forward van je e-mails in te stellen. Hier kan je vinden hoe dat werkt voor Gmail en Outlook Web.

Indien je meer wil weten over hoe je je centrale inbox configureert, klik dan hier.

Gmail

1. Klik je op het tandwieltje en kies je voor 'Instellingen'.

2. Klik op 'Doorsturen en POP/IMAP' en selecteer je 'Een doorstuuradres toevoegen'.

Je komt op het volgende scherm terecht waar je het unieke e-mailadres van je centrale inbox kan invullen.

Bij Gmail heb je ook de optie om een filter aan te maken om te bepalen welke e-mails naar de centrale inbox in Teamleader Focus doorgestuurd moeten worden.

Outlook Web

1. Klik op het tandwieltje en kies je voor Alle Outlook-instellingen weergeven.

2. Klik dan op E-mail > Doorsturen. In dit scherm heb je dan de optie om het unieke e-mailadres van je centrale inbox in te vullen.

Je kunt ook een kopie van alle doorgestuurde berichten in Outlook te bewaren.

iCloud

Als je Mail op iCloud.com gebruikt, kun je al je iCloud Mail-berichten automatisch laten doorsturen naar een andere e-mail-account. Dit kan handig zijn wanneer je de centrale inbox van Teamleader Focus gebruikt.

1. Klik op het venstermenu 'Actie' in de knoppenbalk en kies 'Voorkeuren'.

2. Kies 'Stuur mijn e-mail door naar:' in het paneel 'Algemeen' en typ het gewenste e-mailadres in het tekstveld.

3. Als je geen kopieën van de doorgestuurde e-mailberichten in iCloud wilt bewaren, selecteer je 'Verwijder berichten na doorsturen'.

Het opslaan van kopieën van doorgestuurde berichten zal je beschikbare iCloud-opslagruimte doen afnemen.

4. Klik op 'Gereed'.

Je kunt ook criteria opgeven zodat alleen bepaalde berichten worden doorgestuurd. Wanneer je een regel opstelt voor het doorsturen van bepaalde berichten naar een ander account, kun je slechts één doorstuuradres gebruiken voor elke regel. Raadpleeg voor meer informatie Automatische e-mailfilters instellen in iCloud Mail.