Om meerdere artikelen in één keer te verwijderen, heb je eerst een segment nodig dat al deze artikelen bevat.
Opgelet: je hebt adminrechten nodig om meerdere artikelen ineens te verwijderen.

1. Daarvoor moet je de juiste regels definiëren. Dit artikel helpt je alvast op weg met het maken van segmenten.  Als je bijvoorbeeld alle artikelen wil verwijderen, maak je het best het volgende segment aan:

2. Zodra je een segment hebt aangemaakt met alle artikelen die je wil verwijderen, selecteer je dat segment in het meerkeuzemenu naast het zoekveld. Je krijgt vervolgens bovenaan rechts in het overzicht de knop "Acties" te zien, onder "Export" en "Import".

3. Klik je hierop, dan krijg je de optie om alle artikelen in dit segment te verwijderen.