Verlies geen enkel prospect meer uit het oog: scan vanaf nu alle visitekaartjes die je krijgt en upload alle informatie rechtstreeks naar je CRM!

Fluitje van een cent. De scanner is beschikbaar in onze mobiele app:

1. Klik op Menu > Contacten
  2. Klik op de + om een nieuw contact toe te voegen
  3. Klik op Visitekaartje scannen
  4. Het is heel belangrijk dat de Teamleader Focus-app toegang tot de camera van je telefoon heeft. Zo kan je een foto nemen van je visitekaartje. Teamleader Focus zal de informatie op het kaartje herkennen en automatisch invullen, maar je kan nog steeds de gegevens aanpassen.
  5. Nadat je het contact hebt toegevoegd, kan je op de + klikken op de detailpagina van het contact en een gelinkt bedrijf, achtergrondinformatie, deal of een bestand toevoegen.