Heb je een uitnodiging per e-mail ontvangen voor een eigen Teamleader Focus-account? Geweldig, dan moet je alleen nog je profiel instellen en een wachtwoord kiezen.

Een nieuw wachtwoord instellen

1. Accepteer de uitnodiging
  2. Controleer of je naam en het e-mailadres correct zijn. Je kunt het bericht krijgen dat je e-mailadres al in gebruik is voor een ander Teamleader Focus-account, wat betekent dat je het e-mailadres alleen in een van de twee accounts kunt gebruiken en er één moet wijzigen.
  3. Vul een wachtwoord in. Het wachtwoord moet minstens 6 tekens lang zijn. Als je het account extra wilt beveiligen, raden we aan de MFA-beveiliging in te schakelen. Hieronder gaan we daar verder op in.

Accountbeveiliging

• Als je het bovenstaande wachtwoord wil aanpassen, kan je dat hier doen door te klikken op Wachtwoord wijzigen. Meer informatie over hoe je je wachtwoord kan resetten of wijzigen, kan je hier vinden.
  • Je kan ook zien welke social-of werkaccounts verbonden zijn aan je Teamleader Focus-account via SSO. Lees er hier alles over.

Persoonsgegevens toevoegen/aanpassen

• Klik op je afbeelding bovenaan rechts en vervolgens op Mijn profiel.
  • Klik op het potlood naast 'Details'.
  • Vul je gegevens in:
    • Hier kan je je naam aanpassen.
    • Je kan hier ook je mobiel telefoonnummer en je functie invullen.

Taal

1. Klik op je afbeelding rechtsboven > mijn profiel.
  2. Je kan een taal kiezen uit de lijst. Dit is enkel de taal voor jouw gebruiker en heeft dus geen invloed op de taal voor andere gebruikers of voor het hele account.

E-mailadressen

1. Klik op je afbeelding rechts bovenaan en vervolgens op Mijn profiel
  2. Klik naast 'Alternatieve e-mailadressen' op de om extra persoonlijke e-mailadressen toe te voegen. Lees er meer over in dit artikel.

Meldingen beheren

1. Klik op je afbeelding rechts bovenaan en vervolgens op Mijn profiel.
  2. Klik op de slider onder 'Meldingen'. Als je de schuifknop deactiveert, zal je nog steeds meldingen ontvangen van Teamleader Focus, maar niet meer via e-mail. Let op: je zal wel nog steeds de belangrijkste meldingen krijgen. Lees er hier meer over.

Je account extra beveiligen/MFA-beveiliging

1. Klik op je afbeelding rechts bovenaan en vervolgens op Mijn profiel.
  2. Klik op de + naast 'MFA-beveiliging'.
  3. Volg deze instructies om de MFA-beveiliging in te stellen.

Een eigen handtekening instellen

1. Klik op je afbeelding bovenaan rechts en vervolgens op Mijn profiel.
  2. Klik op + naast 'Handtekening'.
  3. Upload je handtekening of teken er een. Lees hier hoe je de grootte van je handtekening kunt aanpassen.

Bekijk je liever onze video? Dat kan hier (5:00 - Engels):