Het aantal contacten, bedrijven en dergelijke dat je kunt toevoegen aan je Teamleader Focus-account is beperkt.

Dit is een overzicht van de verschillende limieten voor je platform:

• In je CRM kun je in totaal 10.000 contacten en bedrijven toevoegen. Als je bijvoorbeeld al 2.000 contacten hebt, kan je daar nog maximaal 8.000 contacten of bedrijven aan toevoegen. Voor een supplement van €11/maand kan je daar nog eens 10.000 extra contacten en bedrijven aan toevoegen. Hou er rekening mee dat de harde limiet voor contacten en bedrijven samen 200 000 is.

• In Artikelen kun je maximaal 10.000 artikelen toevoegen. Je kunt dit aantal verhogen door een bijkomende kost van €11 per maand te betalen voor 10 000 producten. De 'harde limiet' voor artikelen is 150 000 in totaal.

• Aangezien Teamleader Focus een online tool is, heb je standaard 35 GB ter beschikking om bestanden te beheren en te uploaden. Indien nodig kan je dit laten verhogen voor €3/maand per 10 GB. Let wel: de harde limiet voor opslag is 195 GB.

Als je extra klanten, artikelen of capaciteit nodig hebt, stuur dan een ticket naar ons supportteam te sturen.

Opmerking: Als je ook de Lead capture-Booster in je account hebt, dan is er een limiet van 10 GB cloudopslag per gebruiker van de Lead capture-Booster. Dit wordt per account opgeteld. Dus als je 3 gebruikers hebt met toegang tot de Booster, heb je 30 GB opslagruimte in de Lead capture-Booster, maar 1 gebruiker kan bijvoorbeeld 20 GB gebruiken als de andere twee samen maar 10GB gebruiken.

• In je CRM is de totale limiet voor het aantal custom fields dat je kan toevoegen 50 voor contacten, bedrijven, deals en projecten. Voor alle andere secties in Teamleader Focus geldt een standaardlimiet van 25. Controleer altijd of alle velden wel echt nodig zijn en of bepaalde velden niet herhaald worden in je account.

• In het algemeen is ons platform geschikt voor 2 tot 50 gebruikers. Je kunt tot 100 gebruikers toevoegen, maar houd er wel rekening mee dat Teamleader Focus daar technisch minder op voorbereid is.

Verder is er een limiet voor de grootte van de bestanden die je uploadt in Teamleader Focus enz..