Groeit je team? Fantastisch! Je wilt hen waarschijnlijk toevoegen aan je Teamleader Focus-account. Om dat te doen zal je eerst gebruikerslicenties moeten aanschaffen vooraleer je ze kan toevoegen als collega's via je instellingen.

Dit artikel legt uit hoe je gebruikerslicenties aankoopt. Hoe je de eigenlijke gebruikers aanmaakt via je instellingen, lees je in dit artikel.

1. Ga naar je afbeelding rechtsboven in Teamleader Focus en selecteer Licentie beheren.
  2. Hier vind je de details van je abonnement terug.
  3. Onder je kwartaalpakket/jaarlijkse pakket, klik je op Gebruikers beheren > Gebruikers toevoegen.
  4. Je krijgt een overzicht te zien van hoeveel de gebruikerslicentie je zal kosten. Het bedrag hangt af van je type licentie en de prijs wordt steeds pro rata berekend. Dit betekent dat je enkel het resterende bedrag betaalt tot aan de volgende hernieuwing van je abonnement. Wanneer je het aantal gebruikerslicenties selecteert, wordt het bedrag berekend.
  5. Klik op Gebruikers toevoegen.

Bijvoorbeeld:

Mijn Teamleader Focus-licentie hernieuwt binnen twee maanden. Ik wil graag een nieuwe gebruikerslicentie aankopen. Die kost 15 euro per maand. Omdat ik binnen twee maand automatisch mijn abonnement hernieuw, betaal ik nu slechts 30 euro (excl. btw). Bij mijn volgende hernieuwing wordt dan de volledige prijs van de extra gebruikerslicentie aangerekend.

Je krijgt een bevestiging dat de gebruikerslicentie werd toegevoegd aan je account en dan kan je verder!

Let op: Door deze automatisering is het niet mogelijk om tijdelijke gebruikerslicenties toe te voegen (bijvoorbeeld gebruikerslicenties voor één maand). De aanschaf van een gebruikerslicentie zal worden uitgevoerd voor ten minste de resterende periode tot aan de volgende hernieuwing van het abonnement.

Als je een GO-, MOVE- of BOOST-pakket hebt en op zoek bent naar hoe je extra Beyond-gebruikerslicenties toevoegt voor de Lead capture-Booster, lees dan dit artikel.