Teamleader Focus biedt verschillende manieren om tijd te registreren, namelijk tijdregistratie op taken, calls, afspraken en tickets. Het is ook mogelijk om tijd te registreren voor een andere Teamleader Focus-gebruiker, indien je deze verantwoordelijkheid aan één persoon wil geven. Een andere functionaliteit is onze tijdregistratie per week: hiermee kan je meerdere tijdregistraties tegelijkertijd toevoegen.

Daarom is het belangrijk om samen te zitten met je team om te achterhalen wat de beste manier is voor jouw bedrijf. Een van de beslissingen die je moet nemen, is of het belangrijk is om te weten wie een taak voltooit of welke taak wordt uitgevoerd, aangezien de verschillende soorten uurtarieven een invloed hebben op de prijs per uur en dus ook op het bedrag dat je kan factureren aan je klant.

Bekijk ons artikel: tijd registreren voor een andere Teamleader Focus-gebruiker

Klik hier voor het volgende deel over tijdregistratie: Getting started: Hoe kan ik geregistreerde tijd factureren?