• Welke informatie moet je toevoegen aan je artikelen?
  • Hoe wil je je database indelen?

Artikelen in Teamleader Focus zijn niet noodzakelijk artikelen in de klassieke zin van het woord. Zelfs als je diensten aanbiedt en geen artikelen, raden we je aan om die diensten toe te voegen als artikelen. Dit maakt het eenvoudiger om offertes en facturen aan te maken, omdat je niet telkens de naam en prijs per stuk moet ingeven. Je kan zelfs eenheden, lange beschrijvingen of vertalingen toevoegen.

Wat betreft de structuur van je database - jawel, structuur, we horen je al juichen - kan je altijd extra informatie toevoegen via custom fields op artikelniveau. Die kan je ook importeren.

Daarnaast bieden we een basisfunctionaliteit aan voor stockbeheer zodat je steeds weet hoeveel kabels, lippenstift of bekers je nog overhebt.

Klik hier voor het tweede deel over artikelen: Getting started: Hoe kan je je artikelen gebruiken op je offerte, factuur, enz.?