In je offerte of factuur kan je zowel zoeken op naam of ID om artikelen toe te voegen. Lees dit artikel indien je het ID-nummer niet wil weergeven op je documenten.

Als je verschillende prijzen wil berekenen voor verschillende klanten, biedt Teamleader Focus de optie om prijslijsten toe te voegen. Als je verschillende prijzen wil aanbieden op basis van de hoeveelheid die je klanten aankopen, zijn staffelprijzen misschien wel een optie.

Zo, je bent volledig klaar met de inleiding over artikelen. Klik hier voor een overzicht van alle artikels over hoe je met Teamleader Focus van start gaat.