De mobiele app heeft een aantal interessante opties wat het toevoegen en opvolgen van je facturen betreft. Lees dit artikel om meer te weten te komen.

Facturen toevoegen

Voeg eenvoudig facturen toe via de mobiele app door deze stappen te volgen:

1. Ga naar Home > +
  2. Klik op Factuur
  3. Vul de klant en de factuurdatum in
  4. Vul de items op de factuur in
  5. De factuur zal als draft worden opgeslagen, maar je kan ervoor kiezen om de factuur in te boeken in de volgende stap
    Merk op dat het bewerken van een factuur niet meer mogelijk is na inboeken.

Facturen beheren

In de mobiele app kan je je facturen per 'status' bekijken, je kan facturen inboeken, je kan ze versturen en je kan ze op betaald zetten.

Wanneer je naar de facturatiemodule gaat op de app, krijg je meteen een overzicht van:

• Je draft facturen.
  • Je onbetaalde facturen.
  • Je betaalde facturen

Je kan zoeken in je facturen door de zoekbalk naast het vergrootglas te selecteren.

Facturen kan je ook meteen inboeken via de app:

1. Ga naar je facturen
  2. Klik op 'Draft'
  3. Klik op de factuur die je wil inboeken
  4. Klik op 'Inboeken'

Door op een ingeboekte factuur te klikken kan je bovendien het pdf-bestand van je factuur bekijken en downloaden.

Na het inboeken van een factuur kan je deze via de app naar je klant versturen:

• Ga naar je facturen
  • Klik op Onbetaald
  • Klik op de factuur die je wil verzenden
  • Klik op Bekijken en verzenden

Pas de status van je facturen aan naar 'betaald' als volgt:

1. Ga naar je facturen
  2. Klik op Onbetaald
  3. Klik op de factuur waarvan je de status wilt aanpassen
  4. Klik op Markeer als betaald