Met de mobiele app kan je je contacten en bedrijven beheren. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende adressen invoeren voor je contact/bedrijf of alle gelinkte activiteiten, deals en bestanden bekijken. Lees verder om meer mogelijkheden te ontdekken.

Wanneer je een nieuw contact/bedrijf in de app toevoegt via het plussymbool in de rechterhoek, kan je bijvoorbeeld:

• Verschillende adressen ingeven, zoals het facturatie- of bezoekadres
  • Tags toevoegen
  • Custom fields invullen

Na het opslaan van een contact/bedrijf kan je navigeren naar de detailpagina en op de klikken. Hier zijn enkele acties mogelijk:

• Een contact linken (in het geval van een bedrijf)
  • Een bedrijf linken (in het geval van een contact)
  • Achtergrondinformatie toevoegen
  • Een deal aanmaken
  • Een bestand toevoegen

Wanneer je een contact-/bedrijfspagina bezoekt kan je een overzicht zien van:

1. Algemene informatie: de locatie, het telefoonnummer, het e-mailadres, de website, ...
    Door te klikken op het adres kan je meteen navigeren naar de locatie door gebruik te maken van een van je navigatie-apps zoals Google Maps or Waze.
  2. Gelinkte contacten/bedrijven
  3. Dealsde deals die aan je contact of bedrijf gelinkt zijn. Open ze om meer informatie op te zoeken, de bestanden te raadplegen of de dealfase te wijzigen.
  4. Bestanden: voeg bestanden toe of bekijk en download de bestanden die aan je contact-of bedrijfspagina werden toegevoegd
  5. Activiteiten: een overzicht van geplande of voltooide activiteiten voor dit contact of bedrijf: hun calls, afspraken, taken, notities, e-mails etc.