Via onze mobiele app kan je op verschillende manieren tijd registreren. Je kan dit manueel doen of via de start/stop timer, of tijd registreren op een bestaande taak. Lees verder om meer te weten te komen over deze mogelijkheden.

Een tijdregistratie manueel toevoegen

1. Log in via de app
  2. Klik op Timer > + > Tijdregistratie of klik op de + op het home-scherm > Tijdregistratie
  3. Kies om tijd te loggen (duur) of log specifieke uren
  4. Vul een klant in
    OpmerkingNadat je een klant hebt ingevuld zal een slider 'Factureerbaar' verschijnen. Hier kan je kiezen of de tijdregistratie factureerbaar moet zijn of niet.
  5. Link de tijdregistratie optioneel aan een taak
  6. Kies een werktype
  7. Vul een beschrijving in
  8. Klik op Opslaan

Een tijdregistratie toevoegen via de start/stop timer

1. Log in via de app
  2. Klik op Timer
  3. Klik op de +
  4. Klik op Start timer om tijd te beginnen registreren
  5. Je kan andere dingen doen ondertussen, de timer zal blijven lopen
  6. Klik op de Stop knop om de tijdregistratie te beëindigen: de tijdregistratie zal worden toegevoegd aan je lijst
  7. Wanneer je achteraf op je tijdregistratie klikt kan je deze linken aan een klant of een project en er een werktype voor selecteren

Een tijdregistratie toevoegen aan een bestaande taak

1. Log in via de app
  2. Ga naar een bestaande taak waar je tijd op wil registreren
  3. Klik op de + in de rechterbenedenhoek
  4. Klik op Tijdregistratie
  5. Vul de details van de tijdregistratie in
  6. Klik op Opslaan