Wil je graag ontdekken welke van je artikelen het meest verkocht worden? Volg dan deze stappen:

1. Ga naar 'Facturen'.
  2. Klik op Export in de rechterbovenhoek. Als je deze knop niet kunt zien, kan je het volgende artikel raadplegen.
  3. Selecteer Exporteren naar Excel.
  4. In 'Kolommen', kies voor +Nieuwe template maken

Tip: Als je de resultaten wil zien voor een bepaalde periode dan kan je eerst een segment van facturen uit deze periode aanmaken en het segment vervolgens hier selecteren.
  5. Voeg de volgende kolommen toe:
    Tip: als je ook wil weten hoeveel omzet deze artikelen hebben opgebracht, voeg dan de kolom 'Prijs item excl. btw (Item) toe.
  6. Klik op opslaan en Exporteren.
  7. Download je Excel-bestand en filter de gegevens in Excel om een overzicht te hebben per artikel.