Sta je met je bedrijf binnenkort op een beurs? Vergeet dan zeker niet Teamleader Focus in te zetten om er zoveel mogelijk uit te halen. Lees snel verder voor al onze tips!

Voor de beurs

Maak een segment van de klanten of prospects die je graag wil spreken en breng ze op de hoogte via onze integraties met e-mailmarketingtools. Stuur je liever een uitnodiging via de post? Exporteer de adressen of download labels via de acties-knop.

Tijdens de beurs

Voorzie een laptop met een landingspagina die ook een contact en deal aanmaakt in Teamleader Focus, zodat de collega’s die op kantoor blijven meteen kunnen opvolgen. Als je Zapier gebruikt, kan je ook de herkomst van de deal laten invullen. Via de segmenten roep je zo meteen een lijst op met de deals die uit de beurs zijn voortgekomen. Zapier stelt je ook in staat om een opt-in te voorzien op de landingspagina, zodat je achteraf mails kan sturen.

Heb je enkel een visitekaartje kunnen bemachtigen? Gebruik onze app om het te scannen en registreer de contactgegevens van je bezoeker onmiddellijk in Teamleader Focus.

Na de beurs

Als je geen landingspagina hebt gebruikt tijdens de beurs, kan je de gegevens ook achteraf importeren in Teamleader Focus. Vergeet zeker geen tag toe te voegen aan de import met een vermelding van de beurs, zodat je achteraf kan terugvinden waar je die contactpersoon gesproken hebt.

Gebruik de tag om een segment te maken van de bezoekers van je stand, zodat je ze mailings kan sturen. Hou daarbij wel zeker rekening met de GDPR-regels.

Via onze dealstatistieken kan je ten slotte het resultaat zien van de beurs.