In mei 2019 lanceerden we de werkbonfunctie voor onze nieuwe mobiele app. Het gaat niet om een exacte kopie van de vorige app, maar om een verbeterde versie gebaseerd op de feedback van onze klanten.

Hieronder vind je de 10 belangrijkste aanpassingen:

1. Custom fields zijn nu beschikbaar en werken zonder problemen.
  2. Je kan de werkbonnen als ontwerp opslaan om ze later af te werken.
  3. Je kan je producten opzoeken op basis van het product ID.
  4. Je kan een contact persoon als klant selecteren, zonder eerst een bedrijf te kiezen.
  5. Bij het zoeken naar producten worden nu meer dan 5 producten weergegeven.
  6. Je kan afwijkende werkuren per gebruiker registreren op een werkbon.
  7. Je kan meerdere werkdagen registreren op een werkbon.
  8. De datum van je werkbon hoeft niet de datum te zijn waarop je de werkbon aanmaakt.
  9. Je kan interne notities toevoegen aan de werkbon.
  10. Er is een overzicht beschikbaar van alle openstaande werkbonnen.

Je kan onze mobiele app downloaden voor Android en iOS.