Onze partner Combidesk heeft een aantal integraties op poten gezet die het mogelijk maken Teamleader Focus te integreren met de volgende boekhoudpakketten:

Wat kunnen deze integraties voor jou betekenen?

Alle facturen die je in Teamleader Focus aanmaakt, zullen worden overgezet naar je extern boekhoudpakket in één enkele klik. Bovendien worden ook betaalstatussen gesynchroniseerd. Komt een factuur in je boekhoudpakket op ‘betaald’ te staan, dan wordt dit automatisch in Teamleader Focus  aangepast. Zo hoef je nooit meer handmatig te kijken wie hoeveel betaald heeft en wanneer!

Hoe werkt het?

Klik op de link naar het boekhoudpakket en dan op Supportcentrum om de handleiding te bekijken voor de set-up van de integratie en wat er moet gebeuren in het extern pakket.

Grootboekrekeningen

In Teamleader Focus zal je ervoor moeten zorgen dat alle grootboekrekeningen uit de boekhoudsoftware toegevoegd zijn. Dit kan je doen via Instellingen - Facturen - Grootboekrekeningen.

Synchronisatie contacten

Bedrijven of contacten worden automatisch doorgezet vanuit Teamleader Focus wanneer een factuur gesynchroniseerd wordt.

Let wel, de synchronisatie kan enkel voltrokken worden als er een mailadres gelinkt staat aan het bedrijf of contact in Teamleader Focus waarvoor je de factuur aanmaakt. Enkel het mailadres waar je de factuur naartoe stuurt is dus niet voldoende. Ook in de instellingen in de CRM zal een mailadres moeten ingevuld staan:

Pricing en support

Je kan 30 dagen gebruik maken van een proefperiode bij Combidesk. Daarna kost de koppeling 12 euro per administratie per maand (of 10 euro per maand bij een jaarlicentie).

Voor vragen omtrent één van de koppelingen kan je terecht bij support@combidesk.com of kan je een chatsessie starten via hun homepage.