Wil je een ander e-mailadres aan je Teamleader Focus-account koppelen als primair login-e-mailadres? Lees dit artikel om te weten te komen hoe.

Volg de volgende veiligheidsstappen:

1. Ga naar je profielfoto in de rechterbovenhoek
  2. Klik op Mijn profiel
  3. Klik op de drie puntjes naast je e-mailadres en kies voor Wijzig primair e-mailadres
  4. Vul het e-mailadres in en klik op 'Wijzig primair e-mailadres'. Let wel: het is niet mogelijk om een e-mailadres als primair in te stellen wanneer dit e-mailadres al als primair e-mailadres gebruikt wordt door een andere gebruiker.
  5. Open de e-mail die je hebt ontvangen in je inbox. Klik op de link om je e-mailadres te bevestigen. Daarna is alles in orde!

6. Als je reeds andere alternatieve e-mailadressen hebt toegevoegd, kan je één van deze meteen als je primair e-mailadres instellen. Zo hoef je de volledige verificatie-flow niet te volgen. Lees hier meer over alternatieve e-mailadressen. Let wel: ook in dit geval moet het e-mailadres uniek zijn.
  7. Klik op de 3 puntjes naast het e-mailadres en kies Wijzig naar primair: