Nadat je een bedrijfsentiteit hebt aangemaakt is het belangrijk om alle relevante informatie in te vullen, aangezien deze informatie in je hele account zal worden gebruikt. Lees dit artikel voor meer informatie.

Een nieuwe bedrijfsentiteit kan worden aangemaakt door te navigeren naar Instellingen > Bedrijfsinformatie > +.

Opmerking: enkel gebruikers van het BOOST-pakket of het FLOW-pakket kunnen meerdere bedrijfsentiteiten aanmaken.

Wijzig de bedrijfsinformatie van je bedrijfsentiteit door op het potloodje ernaast te klikken.

Bedrijfsinformatie

De bedrijfsinformatie in Teamleader Focus wordt gebruikt op je offertes, facturen en andere communicatie.

• Denk hierbij aan het land van je bedrijf, de bedrijfsnaam, het e-mailadres, het btw-nummer, het facturatie e-mailadres, enzovoort.
    Opmerking: het kiezen van een land is een onomkeerbare actie, je kan het land van je bedrijfsentiteit achteraf niet meer wijzigen.
  • Je kan ook een korte naam (afkorting) voor je bedrijf opgeven, of het datumformaat bepalen dat je wil gebruiken.
  • Vul tenslotte je telefoon, website of fax in.

Tip: Als je alle aanbevolen velden hebt ingevuld, komt er een vinkje te staan bij het veld Bedrijfsinformatie aan de linkerkant. We adviseren je om al deze velden in te vullen om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten binnen Teamleader Focus.

Bedrijfsadres

Vul in dit tabblad alle relevante informatie in met betrekking tot je bedrijfsadres.

Bankgegevens

De bankgegevens die je in deze velden invult worden in Teamleader Focus gebruikt voor je facturen. Denk hierbij ook aan eventuele intrest-en incassokosten/schadebeding die je wil toepassen op je facturen.

Bedrijfslogo

Upload hier je bedrijfslogo zodat deze gebruikt wordt op je offertes, facturen en andere documenten. Kies een bestand met de volgende vereisten:

• Maximaal 1 MB groot
  • JPG-, JPEG- of png-formaat
  • Min. grootte: 100x100 px.

Je bent klaar! Je kan nu je bedrijfsinformatie Opslaan.

Algemene voorwaarden

Vergeet niet om ook de algemene voorwaarden van je bedrijfsentiteit toe te voegen door te klikken op de drie puntjes naast je entiteit > Algemene voorwaarden uploaden. Lees er hier meer over.