Om mails die je verzendt vanuit Teamleader Focus een extra touch te geven, kan je een handtekening instellen.

Let op: dit is een algemene handtekening voor het hele bedrijf. Plaats hier dus geen persoonlijke informatie zoals je naam en eigen telefoonnummer, want alle mails zullen deze handtekening bevatten, ook die van je medewerkers. Hou het basic: gebruik bijvoorbeeld het bedrijfslogo en je algemene nummer.

Bekijk je liever eerst onze video? Dat kan hier (Engels):

Je gaat als volgt te werk:

1. Navigeer naar Instellingen > E-mail.
  2. Klik op het potloodje naast je bedrijf onder 'Handtekeningen voor uitgaande e-mail'.
  3. Selecteer 'HTML e-mail' in het keuzemenu.
  4. Maak je handtekening zoals hieronder bijvoorbeeld:

5. Typ '#TEAMLEADER_CONTENT' op de plaats waar de eigenlijke inhoud van je mail terecht moet komen, zoals je hierboven kan zien. Vergeet dit niet, want zonder deze variabele zullen je e-mails geen handtekening bevatten.
  6. Klik op opslaan en al je uitgaande mails zullen vanaf nu deze handtekening bevatten. Je kan dit eenvoudig testen door jezelf eens een e-mail te sturen vanuit Teamleader Focus.

Als je een foto van een handtekening wil toevoegen (in plaats van tekst) of een logo, kan je deze stappen volgen:

1. Klik op het afbeeldingsicoon in de bewerkingsbalk.
  2. Selecteer de tab Upload.
  3. Klik op Bestand kiezen. Let op: enkel afbeeldingen in jpg-formaat worden ondersteund.
  4. Eens het bestand geselecteerd is, klik je op naar server verzenden.
  5. Als alles gelukt is, krijg je deze melding te zien:
  6. Pas de grootte van je afbeelding aan en klik op OK wanneer je klaar bent.
    OpmerkingWe adviseren je om de grootte van je afbeelding al voor het uploaden volgens de juiste grootte in te stellen, vooral als je Outlook Desktop gebruikt. Zo ben je er zeker van dat de afbeelding steeds in de juiste grootte zal worden getoond.