In dit artikel leer je:

• De plugin installeren
  • Contacten toevoegen

De plugin installeren

1. Ga in Teamleader Focus naar je profielfoto in de rechter bovenhoek en klik op 'Integraties/Marketplace'.
  2. Zoek 'LinkedIn' via het zoekveld.
  3. Kies 'LinkedIn' en klik op 'Toevoegen'.
  4. Je gaat door naar de webstore van Chrome. Klik op 'Toevoegen aan Chrome' en 'Extensie toevoegen'.

Contacten toevoegen

1. Ga naar de profielpagina van de persoon die je wil toevoegen aan Teamleader Focus.
  2. Klik op de knop 'Voeg toe aan Teamleader' boven de profielfoto.
  1. Het contact wordt toegevoegd aan Teamleader Focus. De informatie die wordt toegevoegd is de volgende:
    • Voornaam van het contact
    • Achternaam van het contact
    • Als je wil kan je ook het bedrijf/bedrijven waarvoor het contact werkt toevoegen aan Teamleader Focus
      • In dit geval wordt de functie(s) van het contact ook toegevoegd

Nu je LinkedIn-contact is toegevoegd aan Teamleader Focus, kan je:

• Teamleader Focus-contacten herkennen in LinkedIn
  • Het LinkedIn-logo zien naast de contactnaam in Teamleader Focus. Klik erop om direct naar de profielpagina van het contact te gaan.