In onze eeuwige zoektocht naar manieren om slimmer te werken, hebben we Cloudsign ontwikkeld, een platform om online je offertes te laten tekenen door je klanten. Het is echter ook perfect mogelijk om je offerte als een PDF-bestand via mail te versturen als bijlage, in plaats van enkel een link naar Cloudsign te geven. Dit betekent dat je twee mogelijkheden hebt:

PDF plus Cloudsign

1. Stel je Cloudsign in via deze instructies.

2. Navigeer naar Instellingen > Deals en Offertes en activeer de slider 'Offertes ook in bijlage verzenden naar klanten'.

Je klanten zullen nu zowel een link naar Cloudsign krijgen als de offerte als PDF-bestand.

PDF in plaats van Cloudsign

1. Navigeer naar Instellingen > Deals en Offertes en scrol beneden naar 'Standaard e-mails voor verzenden offertes'.

2. Klik op het potloodje naast je templates en verwijder de variabele #LINK uit je e-mailinhoud.

3. Scrol opnieuw naar boven en activeer de slider 'Offertes ook in bijlage verzenden naar klanten'.

Je klanten zullen nu enkel een e-mail krijgen met de offerte bijgevoegd als PDF-bestand.

Dat is alles, nu houdt niks je nog tegen om die deals te sluiten!