Om leads binnen te halen en bestaande klanten op de hoogte te houden, heb je efficiënte e-mailcampagnes nodig. Teamleader Focus biedt enkele uitstekende integraties, zoals Mailchimp en Campaign Monitor, waarmee e-mailmarketing een fluitje van een cent wordt.

1. Ga daarvoor naar je naam bovenaan rechts in het scherm en klik op 'Integraties'. Je gaat door naar de Marketplace.
  2. Zoek 'E-mailmarketing' in het menu links.
  3. Je krijgt een lijst van alle beschikbare integraties om e-mailcampagnes aan te maken en te beheren, met contacten uit je Teamleader Focus-account.

Daarmee kun je in een handomdraai e-mails verzenden naar doelgroepen en de resultaten opvolgen. Opgelet: de e-mails zelf moeten nog steeds worden verzonden via de externe software, nadat je segmenten en contacten zijn gesynchroniseerd.

Lees deze artikelen uit onze producthandleiding voor hulp bij het instellen van een integratie met Mailchimp of Campaign monitor.