Wanneer je een offerte/factuur bewerkt, wordt de oorspronkelijke versie steeds bewaard. Er zijn twee mogelijkheden om een overzicht van de vorige versies te krijgen:

• Je opent de preview van een offerte/factuur en kiest voor Toon historiek bovenaan de pagina.

• Ga naar de pagina van het contact of het bedrijf waaraan de deal is gelinkt en klik op Files. In dit overzicht kun je offertes/facturen voor deze klant ook terugvinden. Je klikt met je rechtermuisknop op de offerte/factuur en selecteert Toon historiek.