Als je een lange beschrijving wil toevoegen aan een artikel in de module 'Artikelen', kan je het artikel openen en op het potloodje naast 'Beschrijving' rechts bovenaan klikken.

In het volgende scherm kan je ook kiezen of je de lange beschrijving op je offertes wil vermelden. Wanneer je de slider activeert, zal de beschrijving automatisch worden toegevoegd als je het product gebruikt op een nieuwe offerte.

Opmerkingen:

• Je kan de beschrijving bekijken en bewerken wanneer je een offerte maakt. Hiervoor klik je op het symbooltje met de vier lijnen naast het artikel:

• Zorg ervoor dat je de shortcode $LONG_DESCRIPTION$ aan je offertetemplate hebt toegevoegd zodat de beschrijving wordt weergegeven op je offertes.
  • Wil je de lange beschrijving van een artikel ook automatisch op je facturen en bestelbonnen laten verschijnen? Dan moet je dit activeren in je instellingen:
    • Ga naar Instellingen > Artikelen > Voorkeuren
    • Om de lange beschrijving aan je facturen toe te voegen, schakel 'Vermeld de artikelbeschrijving bij het toevoegen van een artikel aan een factuur' in
    • Om de lange beschrijving aan je bestelbonnen toe te voegen, schakel 'Vermeld de artikelbeschrijving bij het toevoegen van een artikel aan een bestelbon' in