Neen, je kan beperkte CRM-toegang niet combineren met beperkte dealtoegang. Als je beperkte CRM-toegang instelt voor een medewerker, dan geldt de beperkte dealtoegang niet meer. Beperkte CRM-toegang houdt in dat je enkel de klanten kan zien waarvan je accountmanager bent, wat betekent dat je dus niet langer de deals zal kunnen zien van klanten die niet aan jou zijn toegewezen.

Wat is het verschil?

Strikt genomen is het grootste verschil tussen beide types beperkte toegang dat beperkte CRM-toegang meer beperkend is dan beperkte dealtoegang: beperkte CRM-toegang geldt voor meerdere modules. Een gebruiker met beperkte CRM-toegang zal alleen de deals, offertes en facturen van bedrijven waarvoor hij of zij verantwoordelijk is, kunnen zien. Alle andere informatie wordt verborgen. Wat de beperkte toegang tot deals betreft, worden alleen de deals (en hun gelinkte offertes) waarvoor de gebruiker niet verantwoordelijk is, verborgen.

Als je deze instellingen wil aanpassen, ga je naar Instellingen > Gebruikers en klik je op de drie puntjes > Bewerken naast de medewerker die je wil aanpassen.