Ja, als je bepaalde rechten hebt in Teamleader Focus is dit mogelijk! Je moet hiervoor:

Als je voor een andere Teamleader Focus-gebruiker tijd wil registreren, kan je deze stappen volgen:

1. Ga naar Timesheets en kies de gewenste gebruiker in het menu rechts.

2. Klik op Tijdregistratie toevoegen rechtsboven. Hier kan je kiezen of je enkele of meerdere tijdregistraties toevoegt. In dit voorbeeld kiezen we enkele tijdregistratie:

3. Je krijgt een waarschuwing dat je tijd voor een andere gebruiker registreert, maar je kan gewoon alle nodige informatie over de tijdregistratie invullen. Klik vervolgens op opslaan en de tijd zal worden toegevoegd.

Let op: Dit is de enige manier om tijd voor een andere gebruiker te registreren. Je kan geen tijd registreren op taken, calls of afspraken voor iemand anders omdat de geregistreerde tijd van een taak, call of afspraak altijd bij de timesheets van de ingelogde gebruiker terechtkomt.