Als we problemen ervaren, willen we je natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte kunnen brengen. Daarom hebben we de statuspagina gemaakt. Geen zorgen, je hoeft de pagina niet de hele tijd te controleren.

Waar

Je vindt de statuspagina via het gebruikersicoon rechts bovenaan in Teamleader Focus > Statuspagina of door te surfen naar status.teamleader.eu.

Je inschrijven voor status updates

Je kan je gewoon inschrijven en wij informeren je via e-mail, sms, webhook of RSS-feed als er problemen zouden zijn.

Moeilijk is het niet: ga gewoon naar de statuspagina, klik op subscribe to updates en kies via welk kanaal je op de hoogte wil gebracht worden:

Dat is alles, nu hoef je nooit meer een Teamleader Focus-update te missen!