Dit artikel is een beetje anders dan de rest, aangezien de integraties niet volgens een bepaalde workflow moeten ingesteld worden. Je ontdekt hier wel de verschillende integraties die Teamleader Focus aanbiedt en hoe je ze kan instellen. In het algemeen maakt Teamleader Focus een onderscheid tussen integraties op gebruikersniveau en integraties op accountniveau.

Niet getreurd als de integratie die je zoekt er niet tussen staat - we breiden onze lijst continu uit.

Enkel een admin-gebruiker kan de koppeling instellen voor alle integraties op accountniveau:

• Tools voor e-mailcampagnes (Mailchimp en Campaign Monitor): op basis van segmenten in Teamleader Focus nieuwsbrieven sturen.
  • Betalingsintegraties (Mollie en Stripe): laat je klanten online betalen.
  • VoIP: bel rechtstreeks vanuit Teamleader Focus en registreer meteen alle calls.
  • Boekhoudingintegraties (Exact Online,Twinfield, Octopus en Yuki): laat je facturen automatisch synchroniseren met je boekhoudingsoftware.
  • Web2Leads (Wufoo, Jotform, Unbounce en Formstack): plaats een formulier op je website en laat de leads maar binnenstromen.
  • TrendsTop: update je CRM via TrendsTop.

De integraties op gebruikersniveau kunnen worden gekoppeld zonder een admin-account:

• Agenda-integratie: synchronisatie in twee richtingen tussen Teamleader Focus en je agenda - alles om je planning steeds onder controle te hebben.
  • E-mailintegratie: e-mails uit je Outlook- of Gmail-account rechtstreeks in Teamleader Focus bijhouden - geen probleem dankzij deze integratie.
  • LinkedIn: sociale media en Teamleader Focus gaan hand in hand.
  • Documentsynchronisatie (Dropbox): toegang in Teamleader Focus tot de documenten die je hebt geüpload in Dropbox en - natuurlijk - ook omgekeerd.

Zo, je bent volledig klaar met de inleiding over integraties. Klik hier voor een overzicht van alle artikelen over hoe je aan de slag kan gaan met Teamleader Focus.