Of je nu je abonnement per kwartaal of jaarlijks wilt betalen, wilt overschakelen naar een ander pakket of een extra gebruiker wenst toe te voegen, je zult een betaalmethode moeten toevoegen aan je Teamleader Focus-account.

Om je betalingen zo naadloos mogelijk te doen verlopen, aanvaarden we de volgende methodes:

• Kredietkaart (Mastercard, Visa, American Express): Het bedrag wordt automatisch aangerekend via je kredietkaart
  • SEPA direct debit: Het bedrag wordt via domiciliëring/automatische incasso geïnd.

Betalingen per overschrijving worden niet aanvaard.

Indien je wilt veranderen van betaalmethode, klik dan op de link om te weten te komen hoe.