Wanneer je een offerte verstuurt, kan het handig zijn om een kopie te ontvangen zodat je makkelijker kan opvolgen. Je kan de optie 'Kopie ontvangen bij het versturen van offertes' inschakelen onder Instellingen > Deals en Offertes > Voorkeuren.

Wie ontvangt de kopie van de offerte?

De instelling 'Kopie ontvangen bij het versturen van offertes' is een instelling op accountniveau. Als de optie ingeschakeld is, zal de gebruiker die de offerte verstuurt een kopie ontvangen in bcc.

Als de gebruiker die de offerte verstuurt niet de dealverantwoordelijke is, zal de verantwoordelijke ook een kopie ontvangen.

Opmerking: Je kan ook een bcc instellen voor alle uitgaande e-mail in je account (en niet alleen offertes) als je dat wil. Lees er hier meer over.