Teamleader geeft je de mogelijkheid om standaard één e-mailadres toe te voegen aan je contacten en bedrijven. Maar wat als je een contact hebt dat voor meerdere bedrijven werkt en dus ook meerdere e-mailadressen heeft? In dat geval kan je gemakkelijk een tweede adres toevoegen door deze stappen te volgen:

1. Ga naar Instellingen > Custom Fields.

2. Klik op het plusteken om een nieuw custom field toe te voegen en vul aan zoals hieronder:

In het voorbeeld hierboven hebben we een veld op contactniveau gemaakt, maar je kan ook voor ‘Bedrijf’ kiezen om een veld aan te maken op bedrijfsniveau.

3. Klik op opslaan en voeg een nieuw contact toe. Je zal zien dat Teamleader Focus een tweede e-mailveld heeft toegevoegd onder het eerste veld:

Opmerking: Als je nog meer adressen wil toevoegen, kan je simpelweg dezelfde stappen opnieuw volgen.