Er zijn verschillende manieren om een afspraak toe te voegen:

1. Afspraak toevoegen via het dashboard
  2. Afspraak toevoegen via de agenda
  3. Afspraak toevoegen via het plusteken
  4. Afspraak toevoegen in een deal
  5. Afspraak toevoegen in een project

Afspraak toevoegen via het dashboard

1. Een eerste mogelijkheid is om de afspraak meteen via je dashboard toe te voegen door op het plusteken te klikken.
  2. Vervolgens kan je de details van deze afspraak aanvullen. Zoals je kan zien, heb je verschillende locaties om uit te kiezen. Deze keuze zal een invloed hebben op het bedrag dat je kan factureren aan je klant. Teamleader kan namelijk de reiskosten berekenen en ze automatisch aan de factuur toevoegen.
  3. Zodra de afspraak is aangemaakt, kan je collega's toevoegen (via het potloodje) of externe contactpersonen (via het plusteken):

Verzend uitnodigingen en herinneringen

Wanneer je externe contactpersonen toevoegt aan een afspraak, heb je de mogelijkheid om een uitnodiging of een SMS-herinnering (de dag voordien) te sturen. Let op, voeg je eigen templates toe voor uitnodigingen voor afspraken en spreek intern af of je de SMS reminder de dag vooraf gebruikt.

Voeg herhalende afspraken toe

Als je elke week dezelfde afspraken hebt, kan het interessant zijn om een afspraak te kopiëren of in te stellen als herhalend. Selecteer een afspraak en klik op het pijltje naast "Afspraak informatie" > Afspraak herhalen.

Afspraak toevoegen via de agenda

1. Je kan afspraken toevoegen door bij Agenda > Afspraken Afspraak toevoegen te klikken.
  2. Je ziet dan hetzelfde scherm zoals boven en kan dezelfde informatie toevoegen.

Afspraak toevoegen via het plusteken

1. Klik op het plusteken rechts bovenaan en selecteer "Nieuwe afspraak".
  2. Teamleader zal de afspraak automatisch aanvullen met informatie, afhankelijk van de actie wanneer je het plusteken aanklikt. Wanneer je bijvoorbeeld het plusteken aanklikt bij een geopend contact in je CRM, zal deze contactpersoon automatisch toegevoegd worden aan de afspraak.

Afspraak toevoegen in een dealfase

1. Je kan opvolgacties triggeren wanneer je een deal van de ene fase naar de andere verplaatst. Lees er hier meer over. Een opvolgactie kan bijvoorbeeld een follow-up afspraak zijn.
  2. Wanneer je de deal verplaatst van de ene fase naar de andere zal er automatisch een pop up venster verschijnen waar de details van de klant al zijn ingevuld.
  3. Je kunt de afspraak hier aan de deal linken.

Afspraak toevoegen in een project

1. Ten slotte is het ook mogelijk om een afspraak toe te voegen in een project. Je gaat naar het project en navigeert naar "Milestones en Taken".
  2. Daar heb je dan de optie om een meeting gelinkt aan een specifieke milestone door te klikken op "Nieuwe afspraak" toe te voegen.

Voor meer informatie over het toevoegen van afspraken in Teamleader, kan je ook deze tutorial bekijken.