Als je in Teamleader Focus tijd registreert, dan wil je die meestal ook naar je klant factureren. Als je dit doet wordt de geregistreerde tijd gegroepeerd per type, bv. werktype, afspraak of call.

Je ziet geen details van de tijdregistratie op je factuur, omdat je de optie hebt om een tijdregistratierapport samen met je factuur te versturen.

In het vervolg lees je meer over:

• Tijdregistratierapport raadplegen
  • Tijdregistratierapport versturen
  • Tijdregistratierapport aanpassen

Tijdregistratierapport raadplegen

Je kan dat rapport bekijken door op de drie puntjes naast ‘Info’ te klikken. Kies vervolgens voor "Tijdregistratierapport".

Tijdregistratierapport versturen

Als je de factuur verstuurt, dan heb je de optie om het tijdregistratierapport als bijlage mee te sturen.

Tijdregistratierapport aanpassen

1. Zoals andere documenten in Teamleader Focus, kan je ook het tijdregistratierapport nog aanpassen. Hiervoor ga je naar Instellingen > Document layout > Tijdregistratierapport.
  2. Om de beschrijving van de tijdregistratie aan het tijdregistratierapport toe te voegen, moet je de shortcode $DESCRIPTION$ op de template van je tijdregistratierapport plaatsen.
  3. Als je dit bestand dan uploadt, zullen de detailgegevens van de tijdregistratie verschijnen wanneer je een tijdregistratierapport meestuurt met je factuur.

Klik hier voor meer informatie over hoe je die templates instelt.