• Zou iedereen alles moeten kunnen zien?
  • Hoe kan je prestaties opvolgen?

Je kan bij Instellingen > Gebruikers bepalen wie toegang mag hebben tot welke agenda. Zorg er zeker voor dat je op voorhand beslist wie recht heeft op welke toegang. De acties die elke collega uitvoert, worden bewaard bij Timesheets, waar je ook rapporten kan opstellen.

Het grootste verschil tussen de Agenda en de Timesheets is de tijdsspanne. In je Agenda zal je alles zien dat nog uitgevoerd moet worden door jou en je collega's. Bij Timesheets daarentegen, krijg je een overzicht van alles wat jij en je collega's hebben voltooid.

Andere manieren om je collega's op te volgen zijn afspraakverslagen en targets.

Dat was alles, je bent nu helemaal klaar met Dashboard en Agenda. Klik hier voor een overzicht van alle artikels over hoe je aan de slag kan gaan met Teamleader Focus.