Opmerking: Als gevolg van een verandering in de wetgeving, kosten en vraag, biedt Twilio slechts een beperkte keuze aan nummers aan. We kunnen niet garanderen dat er een nummer beschikbaar is voor jouw regio. Deze integratie is alleen beschikbaar voor klanten die al voor 1 januari 2020 een Twilio-nummer hebben gekocht.

Voor optimale kwaliteit raden we aan om de laatste versie van Google Chrome te gebruiken met een stabiele internetverbinding. Een kabelverbinding zal het beste resultaat geven - in een ruimte met verschillende wifi-signalen kan de kwaliteit verminderen.

Mogelijke problemen:

Ik kan niet bellen vanuit Teamleader

• Controleer of je browsersettings wel toegang verlenen aan je microfoon of headset. Via Chrome kan je deze instellingen rechtsboven aanpassen via Instellingen > Geavanceerd > Privacy en beveiliging > Instellingen voor content. Selecteer 'Microfoon' en zorg ervoor dat https://www.teamleader.be:443 toegestaan is. Controleer ook of het adres niet geblokkeerd is.
  • Controleer of de poorten van je router en je firewall Twilio toelaten.

Let op: als gevolg van een wijziging in de lokale wetgeving, kunnen Belgische nationale (+3278) en / of gratis (+32800) nummers op je Twilio-account niet gebruikt worden voor uitgaande gesprekken. De nummers zijn nog steeds volledig functioneel voor het ontvangen van inkomende oproepen; het zijn alleen uitgaande nummers die niet meer werken.

Als je uitgaande oproepen vanuit België wilt plaatsen, heb je twee opties:
    • Je kunt een Belgisch lokaal nummer opgeven; Houd er rekening mee dat je een adres in België nodig hebt om een Belgisch lokaal nummer te kopen.
    • Je kunt een Belgisch mobiel nummer voorzien (+3246). Voor deze nummers is geen landadres vereist.

De persoon aan de andere kant van de lijn hoort mij niet

• Controleer of je headset of microfoon goed is aangesloten aan je computer.
  • Zorg ervoor dat de juiste in- en output zijn geselecteerd in de geluidsinstellingen van je computer.
  • Zorg ervoor dat je niet gemutet bent, zowel je computer als je headset/microfoon.

Het geluid hapert tijdens een gesprek

• Gebruik bij voorkeur een headset in plaats van de ingebouwde speakers in je computer/laptop.
  •  Probeer zo veel mogelijk omgevingsgeluid weg te filteren.
  • Zorg ervoor dat je computer voldoende RAM-geheugen en processorcapaciteit heeft. Sluit programma’s af die je niet gebruikt.

Het geluid valt dikwijls weg

•  Controleer de snelheid van je internetverbinding. Een instabiele internetconnectie kan zorgen voor audioverlies. Je snelheid kan je hier controleren.

Ik hoor een oproep tweemaal binnenkomen

• Zorg ervoor dat je maar één tabblad met Teamleader Focus hebt openstaan. Elk tabblad van Teamleader Focus dat openstaat, zal de oproep ontvangen.

Ik ben in gesprek, maar hoor toch een tweede oproep binnenkomen

• Zorg er opnieuw voor dat Teamleader Focus niet in meerdere tabbladen is geopend.

Ondervind je nog steeds problemen? Neem gerust contact op via onze support. We helpen je graag verder!