Bij Teamleader Focus proberen we ons product steeds te verbeteren, en op wie kunnen we dan beter rekenen voor feedback dan de mensen die onze tool dagelijks gebruiken? Door ons feedback te geven, help je ons groeien en blijven verbeteren. Om die reden wordt je feedback dan ook enorm gewaardeerd.

Heb je feedback over onze functionaliteiten of ben je geïnteresseerd in een nieuwe functionaliteit die nog niet bestaat? Kom hier alles te weten over ons feedbackproces.

Hoe kan ik feedback geven?

Om feedback te geven, kan je simpelweg ons supportteam contacteren en zoveel mogelijk informatie geven. Wij zullen het onderscheid maken: sommige zaken worden geregistreerd als 'feature request' en andere als 'bugs'.

Feature requests

Feature requests zijn verzoeken om functionaliteiten die nog niet bestaan in Teamleader Focus, maar die in de toekomst ontwikkeld zouden kunnen worden. Bijvoorbeeld: een segment op bedrijfsniveau kunnen gebruiken op factuurniveau. Dat kan nu nog niet, maar zou een interessante functionaliteit kunnen zijn om te ontwikkelen. Daarnaast kan een feature request ook over een verbetering aan een bestaande functionaliteit gaan.

Aangezien onze klantenbasis blijft groeien en we dus steeds meer feature requests ontvangen, is het niet mogelijk voor onze developers om elk verzoek te ontwikkelen. Dit is wat er gebeurt als we een verzoek ontvangen:

• Het supportteam zal je verzoek onder de aandacht brengen van het productteam.
  • Andere klanten die deze functionaliteit ook interessant vinden, zullen gelinkt worden aan het verzoek.
  • Eens we updates hebben, ben jij de eerste die ervan hoort.

Op basis van al deze verzoeken beslissen onze product managers welke verzoeken worden ontwikkeld. Die beslissing is afhankelijk van:

• Het aantal gebruikers dat om de functionaliteit vraagt.
  • De prioriteiten van het developmentteam.
  • De richting die we uit willen als een softwaretool.

Bugs

Bugs zijn functionaliteiten die ooit bestonden in Teamleader Focus maar nu niet meer werken. Stel je voor dat je bijvoorbeeld plots geen bedrijf meer kan toevoegen aan je account. Dat zal worden beschouwd als een bug en met prioriteit worden behandeld, wat betekent dat onze developers het probleem zo snel mogelijk zullen proberen analyseren.

Dat betekent dus dat bugs sneller worden opgepikt dan feature requests, aangezien een bug een hindernis kan zijn in je dagelijkse werk.

Welke info hebben we nodig?

Hoe meer info we hebben, hoe beter we je kunnen helpen. Er bestaat misschien een workaround waarmee je al verder kan in afwachting van onze developers die de bug oplossen, of als alternatief voor functionaliteiten die we niet zullen ontwikkelen.

Vermeld de volgende zaken wanneer je ons een feature request stuurt:

• In welke module zou je deze functionaliteit willen hebben?
  • Wat wil je juist? Wat is het doel van deze functionaliteit?
  • Hoe doe je het nu? Gebruik je een andere tool zoals Excel?
  • Hoe zou het er moeten uitzien?
  • Hoe zal deze functionaliteit je bedrijf slimmer helpen werken?

Vermeld de volgende zaken wanneer je een bug rapporteert:

• In welke module heb je het probleem?
  • Wat gebeurt er juist?
  • Wanneer heb je het opgemerkt?
  • Hoe kunnen we het probleem reproduceren? Vermeld alle stappen of stuur ons een video, zo kunnen we makkelijker onderzoeken.
  • Welke browser en welke versie gebruik je?
  • In de mobiele app: welke smartphone gebruik je? Welke versie van onze app? Welke versie van Android/iOS?

Opmerking: Wanneer een volledige module stopt met werken, vermelden we dit op de statuspagina. Je kan deze pagina ook volgen om updates te krijgen.