Heb je een fout gemaakt of wil je van een offerte af? Lees verder om te weten te komen hoe je offertes gemakkelijk kan verwijderen.

Via de offertepagina

1. Ga naar de offerte die je wil verwijderen en ga naar de detailpagina
  2. Klik op de 3 puntjes in de header en selecteer Offerte verwijderen

3. Bevestig dat je de offerte echt wil verwijderen door opnieuw op Verwijderen te klikken in het volgende scherm.

Via de gelinkte deal

1. Navigeer naar het dealoverzicht en selecteer de deal waarvoor je een offerte wil verwijderen.
  2. Scrol naar het onderdeel dealopvolging, klik op de drie puntjes naast de offerte en selecteer Verwijderen:

3. Bevestig dat je de offerte wil verwijderen door opnieuw te klikken op Verwijderen in het volgende scherm.

Opmerkingen

• Zoals je kan lezen op het pop-upscherm, is het verwijderen van een offerte permanent. Dat betekent dat ze niet hersteld kan worden, zelfs niet via de prullenmand.
  • Als je een offerte verwijdert uit je account, zal ze ook verwijderd worden op CloudSign. Dat betekent dat ze niet langer beschikbaar zal zijn voor je leads of klanten.