Hier lees je hoe je een duidelijk overzicht krijgt van al je lopende en voltooide projecten. Als je wil weten hoe je projecten afsluit, lees dan dit artikel

Er zijn drie manieren om je voltooide projecten in beeld te brengen:

• Via de kolom 'Status'
  • Via een segment
  • Via de tijdlijn

De kolom 'Status' toevoegen aan je projectoverzicht

1. Ga naar 'Projecten'. Klik vervolgens op het tandwiel rechts onderaan. Dubbelklik op 'Status' in het venster dat verschijnt of selecteer 'Status' en klik op de pijl naar rechts om deze kolom aan het rechtse venster toe te voegen.

2. Nu heb je de kolom 'Status' toegevoegd. Klik 'Status' aan om de kolom op basis van de verschillende statussen te sorteren: Klaar, Actief of Geannuleerd.

Een segment aanmaken met alle voltooide projecten

1. Ga naar je projectoverzicht en klik op het venster naast de zoekfunctie bovenaan. Kies voor 'Nieuw segment maken'. Dit venster verschijnt:

2. Voeg de regel 'Status' is gelijk aan 'Klaar' toe en sla op. Nu worden alle voltooide projecten automatisch toegevoegd aan dit segment.

Filteren op status 'Klaar' in de tijdlijn

Als je naar de tijdlijn voor projecten navigeert, kan je bovenaan filteren op de status van je projecten. Selecteer hier 'Klaar' om enkel de voltooide projecten te tonen op je tijdlijn.