Je kan op verschillende manieren een foto toevoegen aan je offerte. Het hangt ervan af wat je precies wil.

• Een foto van een artikel toevoegen
  • Een algemene foto toevoegen aan al je offertes
  • Verschillende foto's toevoegen aan verschillende offertes

Een foto van een artikel toevoegen

1. Ga naar 'Artikelen' en klik op het product waar je een foto aan wilt toevoegen.
  2. Klik op het pictogram naast de naam van het artikel.
  3. Upload je foto in JPEG-formaat.
  4. Deze foto zal automatisch op je offertes verschijnen wanneer je dit artikel selecteert. Merk op dat de shortcode $LONG_DESCRIPTION$ wel op je template moet staan om de afbeelding te kunnen weergeven.

Een algemene foto toevoegen aan al je offertes

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Document layout' > 'Offertes'.
  2. Klik op 'Je actieve template downloaden' (als je dit voor het eerst doet, moet je 'Onze voorbeeldtemplate downloaden' kiezen).
  3. Voeg de foto toe aan het Word-document.
  4. Sla het Word-document op.
  5. Ga terug naar Teamleader Focus en klik op 'Upload docx-bestand'.
  6. Kies het document waar je zonet de foto aan hebt toegevoegd.
  7. Klik op 'Open'.
  8. De foto zal op alle nieuw aangemaakte offertes staan. De bestaande offertes worden niet automatisch aangepast.

Verschillende foto's toevoegen aan verschillende offertes

1. Ga naar Deals en Offertes > Kies de gewenste deal > Volg je open deal op > + > Offerte
  2. Voeg het gewenste artikel toe.
  3. Klik op Opslaan.
  4. Op het volgende scherm kun je de tekst van de offerte toevoegen.
  5. Klik op het afbeeldingspictogram.
  6. Klik op 'Upload' om een bestand te kiezen > Klik op 'Naar server verzenden'.
  7. Pas indien nodig de instellingen van de foto aan.
  8. Klik op 'OK'.
  9. De foto is nu toegevoegd aan je offertetekst, voor deze specifieke offerte.