Het supportcentrum doorzocht maar nog prangende vragen? Geen zorgen, we laten je niet in de steek! Lees dit artikel om te lezen hoe je contact kan opnemen met ons supportteam en hoe je je vraag kan opvolgen via het Teamleader Focus supportportaal.

Inloggen in het supportcentrum

Eerst en vooral moet je je eenmalig inloggen in het supportcentrum:

• Klik op de Login-knop in de rechterbovenhoek van het supportcentrum
  • Voer je Teamleader Focus-gegevens in; deze zullen worden onthouden voor de volgende keer dat je het supportcentrum bezoekt.

Een ticket loggen

Heb je een vraag waarvan je het antwoord niet kan vinden in het supportcentrum? Volg dan deze stappen:

• Ga naar de knop Contacteer ons onderin het supportcentrum, en klik erop.
  • Vul het formulier in
    • Als je een onderwerp invult, krijg je een aantal verwante artikelen te zien die misschien al een oplossing voor je probleem zijn
    • 'Hoe groot is de impact op je werk' vraagt je naar de ernst van het probleem
    • Voer een Omschrijving in. Als het over een probleem in Teamleader Focus gaat, dan zijn volgende zaken handig om te weten voor ons:

• Waar precies in Teamleader Focus ervaar je problemen (agenda, bedrijven, contacten, deals,...)?

• Krijg je een foutmelding?

• Ben je de enige gebruiker in het account die het probleem ervaart?

• Welke browser gebruik je momenteel (Firefox, Chrome, Safari,...)?

• Sinds wanneer ervaar je het probleem?

• Wat heb je al geprobeerd om het probleem te proberen oplossen?

• Welke acties voerde je uit toen het probleem zich voordeed?

• Voeg een bijlage toe via Een bestand toevoegen indien nodig. Hoe meer informatie we hebben, hoe sneller we je zullen kunnen helpen!

• Dien het ticket in.

• Een van onze productexperten uit het Teamleader Focus-supportteam zal persoonlijk contact met jou opnemen en het ticket binnen de 24 uur beantwoorden.

De status van je ticket volgen

Nadat je je ticket hebt verstuurd, kan je gemakkelijk de status van je ticket volgen via het supportportaal. Klik op Mijn tickets in de header van het supportcentrum. Hier vind je je ticketlijst, waar je kan filteren op openstaande of afgesloten tickets:

Elk klantvraag die we ontvangen heet een ticket. Telkens een nieuwe vraag wordt ingestuurd krijgt deze een uniek nummer en dat is je ticketnummer. In onderstaand voorbeeld is het ticket ID #196880.

Als je op het ticket klikt kan je het overzicht zien van de conversatie. Je kan tickets zelfs beantwoorden vanuit het supportcentrum in plaats van vanuit je mailbox.

Ons in-app contacteren

In plaats van ons te contacteren vanuit het supportcentrum kan je dat ook in-app vanuit Teamleader Focus zelf doen!

Je hoeft enkel naar het vraagteken in de rechterbovenhoek van je account te navigeren en erop te klikken. Vervolgens kies je voor Supportcentrum > Contacteer ons.

Nog vragen over onze support-service? Bekijk zeker onze supportgids.