In Teamleader Focus kan elke gebruiker hun contact- en bedrijfspagina personaliseren zoals ze dat willen. Ze kunnen de pagina herschikken of bepaalde items tonen en verbergen. Lees er hier alles over.

Elke gebruiker in Teamleader Focus met toegang tot 'Contacten' en 'Bedrijven' kan hun contact- en bedrijfspagina's personaliseren. Houd er rekening mee dat dit een personalisatie is op gebruikersniveau; dit betekent dat als een gebruiker dit aanpast in hun account, deze aanpassing niet zichtbaar is voor andere gebruikers. Hierdoor kan elke gebruiker zich beter concentreren door te verbergen wat irrelevant voor hen is en informatie die ze als eerste willen zien prioriteit te geven.

Om je contact- of bedrijfspagina te personaliseren, ga je naar een contact of bedrijf en klik je rechtsboven op Pagina personaliseren:

In de volgende weergave kan je items over de pagina verslepen om de pagina te personaliseren:

Of je kan op het icoon met het oog klikken om bepaalde items te verbergen. Klik er opnieuw op om het item weer te geven.

Opmerkingen

• De personalisatie-instellingen worden toegepast op al je contact- en bedrijfspagina's
  • De bedrijfsinformatie, de achtergrondinformatie en de Activiteiten onderaan de pagina zijn vast. Je kan deze items niet verslepen of verbergen.
    Opmerking: Als je de 'Bedrijfsinformatie' instelt op Volledige breedte, dan is het mogelijk om de 'Achtergrondinformatie' te verbergen.
  • Je herstelt de standaardweergave door te klikken op Pagina personaliseren > Standaardweergave herstellen. Klik op Wijzigingen toepassen:
  • Naast het personaliseren van je pagina kan je de resultaten ook filteren per status in bepaalde widgets (deals, taken, projecten en tickets):

In het bovenstaande voorbeeld kan je snel de openstaande taken voor een bepaalde klant bekijken.