Wanneer je naar Agenda gaat, krijg je een overzicht te zien van alle calls, taken en afspraken. Maar welke calls, taken en afspraken krijg je hier precies te zien?

Bekijk je liever eerst onze video? Dat kan hier (Engels):

Taken

Je krijgt alle openstaande en ingeplande taken te zien, de taken die te laat zijn en degene die je hebt voltooid. Je kan filteren op taken die door jezelf zijn aangemaakt, open, gesloten of niet toegewezen taken door naar je smart segments te gaan:

Calls

Je krijgt hier alle openstaande calls te zien, de calls die te laat zijn en degene die je hebt voltooid. Zoals met de taken kan je ook hier filteren op de open of gesloten calls door naar je smart segments te gaan.

Afspraken

Je krijgt alle openstaande afspraken te zien, zelfs als ze te laat zijn.

Zodra je tijd hebt geregistreerd op je taken, calls of afspraken, kan je ze vinden onder de module Timesheets bij de gebruiker die ze heeft voltooid, en in de activiteit (geschiedenis) van de betreffende klant.