Wanneer je naar Agenda gaat, krijg je een overzicht te zien van alle calls, taken en afspraken. Maar welke calls, taken en afspraken krijg je hier precies te zien?

Taken

Je krijgt alle openstaande en ingeplande taken te zien, de taken die te laat zijn en degene die je hebt afgewerkt. Je kan filteren op open of gesloten taken door naar je smart segments te gaan.

Calls

Je krijgt hier ook alle openstaande calls te zien, inclusief de calls die te laat zijn. Kortom: alle calls die nog niet werden afgewerkt.

Afspraken

Je krijgt alle openstaande afspraken te zien, zelfs als ze te laat zijn. Kortom: alle meetings die nog niet werden afgewerkt.

Zodra je de calls of afspraken hebt afgewerkt, kan je ze vinden onder de module Timesheets bij de gebruiker die ze heeft afgewerkt, en in de activiteit (geschiedenis) van de betreffende klant. Enkel wanneer je tijd registreerde op een taak kan je deze terugvinden in je timesheets.